×

Fout

The Regular Labs Library folder is missing or incomplete: /home/deb9356n3/domains/cmwdesigns.nl/private_html/libraries/regularlabs

Een goede website is meer dan een mooi ontwerp. Het moet aansluiten bij uw doelgroep en ook gebruiksvriendelijk zijn. Daarnaast willen ondernemingen steeds vaker zelf hun eigen website beheren. Dat kan!

CMW Designs zorgt ervoor dat uw website aansluit bij uw bedrijf. Daarnaast werkt CMW Designs met het CMS (Content Management Systeem). Dit is software dat alle inhoud van een website bijhoudt. Deze inhoud, bijvoorbeeld teksten, afbeeldingen, documenten enz. kunnen middels een CMS op internet gepubliceerd worden. Het gebruik van een CMS vergt weinig technische kennis, waardoor u zelf makkelijk uw website kunt beheren.

Joomla is een bekroond CMS dat de mogelijkheid biedt websites te bouwen en te beheren. Door de vele mogelijkheden, waaronder het eenvoudige gebruik en uitbreidingsmogelijkheden, behoort Joomla tot een van de meest populaire CMS pakketten. Daarnaast is Joomla een open source pakket en is het voor iedereen vrij beschikbaar.

Werkwijze

CMW Designs werkt middels een stappenplan, pas als het definitieve ontwerp door u is goedgekeurd gaan we aan de slag met de daadwerkelijke realisatie van de website. Het ontwerp wordt dan omgezet naar Joomla. Vervolgens worden alle componenten geïnstalleerd en toegevoegd waardoor de website uiteindelijk functioneel gaat werken. Tijdens dit proces wordt u uiteraard op de hoogte gehouden van de vorderingen. Daarnaast krijgt u een link toegestuurd waarop u zelf de vorderingen kunt bekijken.

Het stappenplan

  1. Vragenformulier versturen
  2. Concept ontwerpen (5 ruwe schetsen)
  3. U kiest 1 ontwerp uit
  4. Definitief ontwerp maken van het gekozen concept
  5. Na goedkeuring, ontwerp omzetten naar Joomla
  6. U levert eventuele inhoud aan
  7. Website wordt getest op een subdomein
  8. Na goedkeuring, afronden/online zetten website

Copyright CMW Designs